Skip to main content

MEGA AIR – Pravo orodje za prave mojstre

Omega air logo
Novice
 - Mega Air Več 7.11.2022

Vijačni kompresorji, zasnovani za neprekinjeno delovanje

Vijačni kompresorji, zasnovani za neprekinjeno delovanje, združujejo prednosti kompaktnega vijačnega kompresorja z nizkimi stroški namestitve in obratovanja ter odlično zmogljivostjo, zlasti v aplikacijah, ki zahtevajo neprekinjeno delovanje. Vse funkcije se upravljajo preko uporabniku prijaznega elektronskega krmilnika. Manjše dimenzije in enostavna namestitev pomagajo rešiti prostorske težave. Prihranki pri stroških so ogromni.

Novice
 - Mega Air Več 4.10.2022

Dvostopenjska kompresija

Dvostopenjska zasnova kompresorja zmanjša obremenitev na vsaki stopnji kompresorja, kar vodi do znatnih prihrankov energije, ki segajo od 15 % do 30 %. Tehnologija frekvenčnega nadzora hitrosti dodatno zmanjša porabo energije in obratovalne stroške vaše naprave.

Novice
 - Mega Air Več 1.2.2021

Zakaj frekvenčni kompresor prihrani energijo?

Glavna značilnost kompresorjev s frekvenčnim krmiljenjem je prihranek električne energije. Medtem, ko ima kompresor s fiksno hitrostjo regulacijo pretoka od 0 do 100% pri obremenitvi (pri adsorpciji 100%, pri vakumu 30%), kjer je absorpcija podana s povprečjem, ki deluje v teh dveh fazah, je v kompresorju s spremenljivim pretokom absorpcija moči sorazmerna z vrtljaji električnega motorja.

Arhiv novic