Skip to main content

MEGA AIR – Pravo orodje za prave mojstre

Omega air logo
Novice
 - Mega Air Več 23.1.2023

Pnevmatsko orodje za vsako delo

Ko gre za reševanje težkih nalog, je nujno imeti pravo orodje. Pnevmatska orodja so ena izmed najbolj zanesljivih in učinkovitih možnosti na trgu. Zato vam z veseljem predstavljamo obsežno zbirko pnevmatskih orodij MEGA AIR, ki vam bodo pomagala hitro in enostavno opraviti delo.

Novice
 - Mega Air Več 7.11.2022

Vijačni kompresorji, zasnovani za neprekinjeno delovanje

Vijačni kompresorji, zasnovani za neprekinjeno delovanje, združujejo prednosti kompaktnega vijačnega kompresorja z nizkimi stroški namestitve in obratovanja ter odlično zmogljivostjo, zlasti v aplikacijah, ki zahtevajo neprekinjeno delovanje. Vse funkcije se upravljajo preko uporabniku prijaznega elektronskega krmilnika. Manjše dimenzije in enostavna namestitev pomagajo rešiti prostorske težave. Prihranki pri stroških so ogromni.

Novice
 - Mega Air Več 4.10.2022

Dvostopenjska kompresija

Dvostopenjska zasnova kompresorja zmanjša obremenitev na vsaki stopnji kompresorja, kar vodi do znatnih prihrankov energije, ki segajo od 15 % do 30 %. Tehnologija frekvenčnega nadzora hitrosti dodatno zmanjša porabo energije in obratovalne stroške vaše naprave.

Arhiv novic

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja delovanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z vsemi piškotki. Če želite omogočiti samo določene piškotke, jih označite. Preberite več...